Bakat

Mina bästa Cookies


Bröd & Knäckebröd

Chiaknäcke 8-pack

De flesta har testat göra eget fröknäcke hemma någon gång, och det är ju svårtslaget hur gott det är. I min variant har jag kombinerat mina favoritfröer och har i en liten nypa vanligt salt för den delen av knäcket som inte fick en dusch av flingsaltet. Knaprigt, tunt, salt och smakrikt! Farmors favorit hos oss. Chiafrö, pumpakärnor, sesamfrö, linfrö och solroskärnor i en härlig blandning tillsammans med majsmjöl, olja och flingsalt. Ingredienser: Vatten, rapsolja, solroskärnor, pumpakärnor, chiafrön, linfrö, sesamfrö, majsmjöl, salt och flingsalt. 8-pack, ca 200g.

45,00 kr

Fruktbröd

Familjens absoluta favoritbröd, kallas även för "godisbrödet" hos oss. Brödet är ljuvligt saftigt och smakrikt. Innehåller mängder av fröer såsom chia, solros, sesam mm. Aprikos, russin och tranbär ligger i blöt under natten och detta smakrika vatten används sedan som degvätska för att maximera brödets aromer. Brödet skivas, packas och läggs i frysen. Men det går ypperligt att frysa om det efter upptining. Ingredienser: Vetemjöl, rågmjöl, surdeg, jäst, salt, sirap, aprikos, tranbär, russin, rågkross, solroskärnor, sesamfrö, chiafrö och linfrö. 10-11 skivor, ca 300g.

45,00 kr

  Konfektyr


  Annat Gott

  Personlig Hälsning

  Vill du ha med en vacker, personlig text till just din hjärtevän, farmor, kollega eller vem som helst som du vill uppskatta.  Fyll i "Ytterligare Information" i sista steget innan beställning. Skriv till mig vilket namn eller titel och önskad hälsning. Meddela också om du har någon speciell önskning kring design på kortet. 

  25,00 kr

  Frö och Hasselbar 4-pack

  Tycker du att fröer förgyller bakverk? Är du förtjust i den nötiga, sega konsistensen som biskvier har? Känns det lite bättre att unna sig något som inte är mestadels socker? Då är dessa något för dig! Och mig.. och min mamma, och min bror, och vännerna, egentligen de flesta! Frö och Hasselbarens huvudingrediens är mandelmassa, tillsammans med en gnutta socker, hackade hasselnötter, havremjöl och äggvita blir denna populär på fikabordet! Rullad i fröer en nypa salt. Doppad i choklad. Perfekt kombo och gudomlig till kaffet! Ingredienser: Mandelmassa, socker, hcakade hasselnötter, hasselnötsmjöl, äggvita, pumpakärnor, solroskärnor, linfrö, sesamfrö, salt och mörk choklad. 4-pack, ca 140g. 

  65,00 kr

  Daimsnittar 12-pack

  Ljuvligt sega snittar med en knäckig smak från hackad Daim från Marabou. En kaka som återkommer ständigt till fikafatet hemma hos mig. Denna kaka är fantastik till en ljuvlig kopp kaffe och blir en storfavorit hos stora som små. Bjud på denna och dina gäster kommer att njuta ut i fingerspetsarna. Snittarna är något mindre än mina Cookies, men det ligger desto fler i påsen. Ingredienser: Smör, socker, sirap, vaniljsocker, bakpulver, vetemjöl och Daim. 12-pack, ca 140g.

  45,00 kr

   Kunders fina ord

   "En så lyxig känsla att kunna gå och köpa så fint packat fika. Hela familjen njöt och vi alla hittade våra favoriter. Verkligen lyxigt, uppskattat och gott!"

   Karin

   "Min vän är ett riktigt kakmonster. Jag kände att en gåva från elinLinnea.se skulle sitta så mycket bättre än en blomma som jag vanligtvis brukar köpa."

   Susanna

   "Jag blev förälskad i tavlan, jag sov på saken och kände nästa morgon att jag bara måste ha den! Nu har jag börjat måla med samma teknik själv, så kul!"

   Charlotta   Kontakta oss

   elinLinnea.se

   Lökholmsvägen 3

   475 41 Hönö

   073-959 81 99

   linnea@elinlinnea.se