Om Oss

Jag, Linnéa, är en bagare och konditor som bytte bransch mitt i pandemin.

Om Verksamheten

Om Skaparen

elinLinnea.se är en hobbyverksamhet som startade upp under Januari 2022 av mig, Linnéa Ivarsson. Sidan är menat att exponera de kreativa produkter som kommer ur lustens fönster om kvällarna. Sidan är en samling av konstverk, bakade produkter och annat som finns tillgängligt i min närhet som jag tror du kan glädjas av på olika sätt. Sidan började med att sälja via ett kontaktformulär men har nu i September 2022 utvecklats till en proffsig webshop.  

Varför nu?

Det finns en del saker jag saknar med mitt gamla yrke, bland annat att få visa vad jag anser mig vara bra på! Länge har funderingarna gått åt att öppna något eget, men mitt i småbarnslivet vill jag inte binda mig och lägga så mycket tid på ett nytt bolag. Så denna sidan är ett pilotprojekt som får utvisa hur det skulle fungera att sälja det jag tycker är roligast att erbjuda, via nätet.

Jag heter Linnéa Ivarsson och är en tvåbarnsmamma i 30-årsåldern som bor på Hönö i Göteborgs skärgård. Jag har många intressen men förutom att umgås med vänner och familj älskar jag att baka, måla med akryl och mycket annat inom skapande. Jag har även ett väldigt analytiskt, strukturerat, ekonomiskt och effektivt tankesätt som går att applicera överallt i ens vardag. Brinnande intresse för ekonomi, sparande och planering kommer jag inte undan. 

Jag har arbetat som bagare i 10år, de sista fyra som bagerichef. Nu utbildar jag mig till logistiker för att stimulera mina mer analytiska personlighetsdrag. elinLinnea.se ligger mig varmt om hjärtat och bockar i de flesta egenskaper som tagits upp i denna text, på ett eller annat sätt. 

Hemsidan är under uppbyggnad så vänligen ha förståelse för eventuella fel.